Flytning af tunge ejendele

Vi lægger stor vægt på, at vi som flyttefirma kan udføre alle slags former for flytteopgaver, uanset omfang og vægt. Derfor har vi valgt at investere i flyttelift og flytteredskaber, som gør det muligt at udføre tunge løft, på en sikker og hensynsmæssig måde. Dermed er det muligt at bestille flytning hos os også hvis du har tunge ejendele, som du ønsker vi skal tage os af. Det kan f.eks. være flytning af et klaver eller et pengeskab.

Så hvis du står og skal have hjælp til de tunge opgaver så står vi her klar til rådighed. Vi har stor erfaring inden for faget.

Du er altid velkommen til at give os et kald på vores telefon: 81 91 19 19 eller sende os en mail på kontakt@kvikexpress.dk

Så giver vi dig et uforpligtende tilbud og vender tilbage til dig hurtigst muligt.

Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular nederst på siden.

Flytning af tunge ejendele - Kontakt Kvik Express

Flyttelift hos Kvik Express

Står du i den situation, at du skal til at flytte, men godt ved, at din flytning kræver lidt ekstra af dit flyttefirma?

Så er vi hos Kvik Express klar med det bedste flytteudstyr. Der kan være forskellige opgaver til forskellige formål nogen mere avanceret og krævende end andre.

Vi er fuldt pakket op på udstyr til avancerede flytninger, som blandt andet inkluderer vores enormt praktiske flyttelift, samt vores dygtige flyttefolk. Vi har investeret i diverse maskiner og flytteudstyr og det er med til at gøre enhver flytning mulig samt hurtig og effektiv.

Så hvis du ved, at din flytning kræver en flyttelift, så står vi klar til og hjælpe dig med opgaven.

Det eneste du behøver at gøre er, at give os et kald på vores telefon: 81 91 19 19 eller skrive til os på vores mail: Kontakt@kvikexpress.dk.

Så vender vi tilbage til dig hurtigst muligt og giver dig et uforpligtende tilbud.